BESTIL MAD

SE MENUKORT

STREET FOOD

LÆS MERE OM BODERNE

Udforsk Horsens Take Away

Prøv noget andet take away i dag.

Her kan du være nysgerrig og eksperimentere ved at prøve forskellige slags take away.

Du kan faktisk rejse verden rundt bare ved at bestille take away fra Posthuset. Her er indisk, thailandsk og indonesisk mad på take away menuen.

Indish server indisk mad som take away. Her kan du opleve mad, som er kendetegnet ved mange krydderier, og hvor der er stærkere smage end vi bruger i Danmark.

Typisk bruger man i indisk mad pickles, chutneyer og raitaer som tilbehør til servering. Af hyppigt anvendte krydderier kan nævnes chili og gurkemeje.

Prøv Greasy Burger ved posthuset Take Away

Prøv også Greasy Burger, der har et udvalg af både kød og plantebøffer på menuen.

Her er der virkelig kræset i forhold til at lave en burger med gode smage og konsistenser.

Det går op i en højere enhed, når du nyder en burger fra Greasy Burger.

Take Away i Horsens giver dig sanselig nydelse

N joy er en vietnamesisk restaurant, der også leverer take away. Det vietnamesiske køkken er kendetegnet ved brug af krydderurter som citrongræs, lime og kafir limeblade.

Ligeledes er der ofte en bestemt vietnamesisk sovs til, der bliver brugt til dyppelse. Den bliver lavet på fiskesovs, chili samt lime eller citronsaft. Nudler, forårsruller og kylling kan også ses i det vietnamesiske køkken. Nyd de mange skønne smage i dit eget hjem, når du bestiller fra N joy.

Syrisk restaurant Horsens Take Away giver dig indre varme

Kardemums er eksempel på lækker syrisk streetfood. Generelt bruges der i det syriske køkken varme krydderier som spidskommen , koriander, fennikel, ingefær, nellike og chili. Derudover er det syriske køkken kendetegnet ved brug af fladbrød med fyld, dyppelser med yoghurt, hvidløg eller kikærter. Smagssammensætningerne med krydderier, grøntsager og kød er anderledes, men giver en god smag og mæthedsfornemmelse.

Rejs verden rundt – hjemme ved dig selv.

Du kan bestille horsens take away fra alle de restauranter, der er tilknyttet Posthuset.

Derfor bliver det som at rejse verden rundt, når man kan nyde det anderledes udvalg af smage, dufte og konsistenser.

Det udfordrer sanserne, og giver nydelse at indtage maden.

Inden du bestiller horsens take away kan du også kigge forbi Posthuset, for selv at se boderne og indsnuse duftene, høre lydene og se al den lækre mad blive tilberedt.

Prøv horsens take away i dag, og lad dig friste af et eksperimenterende og anderledes køkken. Der er kræset for alle sanserne, og du er inviteret med til festen.

Få følelsen af horsens take away hjem i dit eget køkken, når du skal nyde en take away menu. Her er der ingen frysepizzaer eller slatne pomfritter.

Kun lækker hjemmelavet mad med de bedste råvarer.

Det er nemt og hurtigt at bestille take away ved posthusethorsens.dk. Det pirrer sanserne og giver livskraften ny energi. Take away mad må også gerne være af ordentlig kvalitet. Mad lavet på gode råvarer giver os glæde og nydelse. Dette får du ved at bestille take away ved Posthuset.