Mød Bryan Francisco

Når Posthuset åbner den 9. oktober bliver det med Bryan Francisco som gastronomisk chef. Bryan er tidligere gourmetkok og får ansvar for den overordnede gastronomiske linje på Posthuset. Samtidig skal han agere sparringspartner for madboderne, der får til huse på Posthuset. Han skal derudover drive Posthusets egne to madboder og Posthusets egen bar, der også indrettes med café, bageri og konditori. 

Bryan er 29 år. Han er født i Colombia og kom til Horsens som seksårig og har siden boet i byen. Bryan er uddannet kok fra Frederikshøj og Castenskiold i Aarhus og har desuden arbejdet på både Molskroen i Ebeltoft og Tree Top Restauranten i Vejle. Senest har Bryan være medindehaver og chefkok hos Gran og Møhr i Horsens. Alt det er nu fortid, og Bryan glæder sig til at være med til at højne Horsens' gastronomiske niveau. Bryan er overbevidst om, at ildsjælene bag madboderne på Posthuset vil levere street food i verdensklasse.

– Her skabes minder

Posthuset er forvandlet til et madmekka, hvor vi samles om street food og nyder det i fællesskab. Her hylder vi hverdagskulturen, alle jer gæster og de lokale helte, der er med til at gøre Posthuset muligt. Det er her, vi mødes og skaber minder.