Tanker om bæredygtighed og økologi

Posthuset ønsker at opretholde en mere bæredygtig profil - både for os selv, for vores stadeholdere, for jordkloden og for vores børn. Det gør vi ved at træffe et mere bæredygtigt valg, hvor det er muligt.

F.eks opfordrer vi vores stadeholdere til at få Det Økologiske Spisemærke i enten guld, sølv eller bronze. Konkret er vores økonomimodel skruet sådan sammen, at madboderne betaler mindre, hvis de har opnået Det Økologiske Spisemærke. På den måde er vi med til at understøtte en mere bæredygtig levevis, ikke alene i forhold til råvaren, men i forhold til hele værdikæden. Det, synes vi, giver god mening. 

Derudover har vi gentænkt en gammel nedlagt bygning og givet den nyt liv. Vi genbruger møbler og materialer mest muligt, vi anvender mere klimavenlig emballage og har valgt at bruge rigtig bestik i stedet for engangsservice. Vi affaldssorterer og handler i videst mulig omfang lokalt. Vi tror på, at vi sammen kan gøre en forskel. 

– Her skabes minder

Posthuset er forvandlet til et madmekka, hvor vi samles om street food og nyder det i fællesskab. Her hylder vi hverdagskulturen, alle jer gæster og de lokale helte, der er med til at gøre Posthuset muligt. Det er her, vi mødes og skaber minder.