Indonesiske fristelser

– Dini’s

Her serveres retter fra alle egne af Indonesien, og landets madkultur præsenteres så sanserne udfordres, og tankerne flyver til varmere himmelstrøg. Prøv en Nasi goreng, der betyder “stegte ris” på indonesisk. Nasi goreng er vel nærmest for indoneserne, hvad biksemad er for danskerne. Eller prøv en Rendang, der er en vidunderlig kraftig og krydret gryderet med mørt oksekød.

Har du lyst til at smage lidt af det hele? Så vælg dagens ret, som er bland selv risretter. Retten består af ris, dagens stegte kød og grønsager m.m.

Dini's mad er så velsmagende, at englene synger!

 

Der tages forbehold for ændringer i menuen.
Har du allergier, så spørg i boden.


Dini’s

Dini Banowati

Ildsjælen fra Dini's

Dini Banowati er født i hovedstaden Jakarta, opvokset på ferieparadiset Bali men kom til Danmark i 2007. Lærdommen fra det indonesiske køkken fik hun ind helt fra barnsben, da hendes mor drev en restaurant i Indonesien. Dini har dog også erfaring fra det japanske køkken. Hun arbejdede 5 år på en japansk restaurant, da hun lige var kommet til Danmark. Dini's mange års erfaring og passion for indonesisk madlavning sikrer en oplevelse, dine smagsløg sent vil glemme.

Dini har nu valgt at berige Posthuset med hendes indonesiske madkundskaber, og hun bliver samtidig den første indonesiske Street Food bod i Danmark. Det giver vi en high five på.


Det sker på Posthuset

december

– Her skabes minder

Posthuset er forvandlet til et madmekka, hvor vi samles om street food og nyder det i fællesskab. Her hylder vi hverdagskulturen, alle jer gæster og de lokale helte, der er med til at gøre Posthuset muligt. Det er her, vi mødes og skaber minder.