En hotter med et gastronomisk twist

– Gastro Dogs by GV

Hos Jacob og Jesper fra restaurant Gastro Dogs by GV møder den klassiske hotdog østjysk opfindsomhed. Med nænsomhed udfordrer de to fyre den klassiske hotdog, og bringer den op på et nyt gastronomisk niveau. Prøv fx Pulled Danish Beef Dog med trøffelmajo, syltet samsøkål, gulerødder og sprøde løgringe eller en Østjysk Håndværks Dog, hvor pølsen bliver akkompeneret af urteremoulade, sprøde jordskokkechips og løgmarmelade. Drengene byder også på en Veggi Dog med timianbraiseret gulerod, ærteskud og parmesanchips. Er du sulten for sjov, kan du prøve de ølpanerede løgringe.

Vidste du, at hotdoggen kan spores helt tilbage til 1800-tallet, og at hotdoggen første gang blev solgt i Danmark omkring år 1920 fra en pølsevogn i København?

 

Har du allergier, så spørg i boden.
Der tages forbehold for ændringer i menuen.


Gastro Dogs by GV

Jacob & Jesper

Ildsjælene fra Gastro Dogs

Jacob & Jesper er et par østjyske foodies, som bare elsker at lave mad - og maden skal laves fra bunden. Derfor kan du være sikker på, at alt, der serveres hos Gastro Dogs, er 100% hjemmelavet. Drengene tror på, at godt håndværk og gode råvarer er forudsætningen for, at gæsterne får en god madoplevelse. En stor del af råvarerne vil derfor enten være økologiske eller lokalt produceret. Her går smag og råvarekvalitet hånd i hånd - kompromiløs kvalitet krydderet med kærlighed til godt håndværk.


– Her skabes minder

Posthuset er forvandlet til et madmekka, hvor vi samles om street food og nyder det i fællesskab. Her hylder vi hverdagskulturen, alle jer gæster og de lokale helte, der er med til at gøre Posthuset muligt. Det er her, vi mødes og skaber minder.