Greasy Burgers med lokale råvarer

– Greasy Burgers

Burgeren er nok den spise, som bliver serveret allermest verden over og den er set kreeret på utallige måder. Derfor er det også med æresfrygt, at vi vil skabe byens ultimativt bedste burger. Vores vision er simpel. En sublim, greasy burger med lækre råvarer, der er nøje udvalgt og sammensat på en måde, som får mundvandet til at løbe.

Vores helt klare favorit er den ikoniske cheeseburger. Vi vil gerne vise, at en burger er noget for alle og kan smage helt fantastisk med andet end oksekød. Vi har nemlig også en lækker burger til veganere, med samme lækre smagsfulde kvaliteter.

Der tages forbehold for ændringer i menuen.
Har du allergier, så spørg i boden.


Greasy Burgers

Ildsjælene fra Posthuset

Sandra, Kenneth, Sebastian og Bryan er madteamet fra Posthuset, og har tilsammen mere end 40 års erfaring i restaurationsbranchen. På Posthuset hjælper de hinanden med at drive egne madboder og producerer lækkerier til caféen.

Sandra Benberg er kok og går ikke af vejen for en ny udfordring. Det vil være Sandras smil, du oftest møder hos Greasy Burgers. Her stræber vi efter at kunne tilbyde byens bedste burger - uanset om det er den ikoniske cheeseburger eller en vegansk burger.

Kenneth Godthaab er kok og vores bagermester. Han har en forkærlighed for surdejsbrød. Kærligheden oprinder fra fascinationen af, at man med få midler, gode råvarer og simple teknikker kan skabe et produkt i særklasse. Det vil være Kenneth, du oftest møder hos Il Postino, hvor pizzaerne og pastaerne udspringer fra det klassiske italienske køkken med vores eget twist.

Bryan Francisco er kok og gastronomisk chef. 


– Her skabes minder

Posthuset er forvandlet til et madmekka, hvor vi samles om street food og nyder det i fællesskab. Her hylder vi hverdagskulturen, alle jer gæster og de lokale helte, der er med til at gøre Posthuset muligt. Det er her, vi mødes og skaber minder.