Surdejspizza og frisklavet pasta

– Il Postino

Italien er kærlighedens land, og vi har forelsket os i landets udsøgte gastronomi.


Navnet, Il Postino, betyder det lille postbud og stammer fra en sød og følelsesrig italiensk spillefilm. Den handler om en ung simpel mand, som sætter en ære i at levere post til den samme adresse dag efter dag. På trods af mandens spinkle figur, rummer han en dybde og en storhed, der kun opdages, ved at bruge tid samme med ham. I det øjeblik det går op for en, fyldes kroppen med varme, respekt og taknemmelighed over at have mødt ham.

"Simpelt i udtrykket, men umådelig stor i smagen," er sagt om vores pizzaer. Den sprøde skorpe, de solmodne tomater og den mest udsøgte smeltede mozzerallaost er i en klasse for sig.

"Himmelsk og forførende," beskrives vores pastaretter som. Når frisk  ”al dente” tagliatelli, vendt i en aromtatisk sauce toppet med revet parmigiano riggiano, bliver serveret, så kan man ikke andet end at blive forelsket. 

Velkommen til vores spillefilm om en lille italiansk restaurant, der folder sig ud i det gamle posthus i Horsens.

 

Der tages forbehold for ændringer i menuen.
Har du allergier, så spørg i boden.


Il Postino

Ildsjælene fra Posthuset

Sandra, Kenneth, Sebastian og Bryan er madteamet fra Posthuset, og har tilsammen mere end 40 års erfaring i restaurationsbranchen. På Posthuset hjælper de hinanden med at drive egne madboder og producerer lækkerier til caféen.

Sandra Benberg er kok og går ikke af vejen for en ny udfordring. Det vil være Sandras smil, du oftest møder hos Greasy Burgers. Her stræber vi efter at kunne tilbyde byens bedste burger - uanset om det er den ikoniske cheeseburger eller en vegansk burger.

Kenneth Godthaab er kok og vores bagermester. Han har en forkærlighed for surdejsbrød. Kærligheden oprinder fra fascinationen af, at man med få midler, gode råvarer og simple teknikker kan skabe et produkt i særklasse. Det vil være Kenneth, du oftest møder hos Il Postino, hvor pizzaerne og pastaerne udspringer fra det klassiske italienske køkken med vores eget twist.

Bryan Francisco er kok og gastronomisk chef.


– Her skabes minder

Posthuset er forvandlet til et madmekka, hvor vi samles om street food og nyder det i fællesskab. Her hylder vi hverdagskulturen, alle jer gæster og de lokale helte, der er med til at gøre Posthuset muligt. Det er her, vi mødes og skaber minder.