SPICE UP YOUR DAY

– InDish

Maden hos restaurant InDish smager så himmelsk, at du tror, du befinder dig på en restaurant i Sydindien.

Æren for dette har mor Puspha. Hun bestemmer i køkkenet og mestrer alle de autentiske indiske street food retter. Om du vælger Butter Chicken med smæk på krydderierne, risretten Biryani med rejer og flere krydderier end vi kan nå at tælle, eller du mere er til den klassiske vegetarret MasalDhosai, der består af sprøde pandekager med kartoffelfyld, kokos dip, curryblade og grøn chili, så vil du med garanti blive forført af smagen af det indiske gadekøkken.

 

Der tages forbehold for ændringer i menuen.
Har du allergier, så spørg i boden.


InDish

Familien Antony

Ildsjælene bag InDish

Familien Antony rejste for mere 20 år siden fra Tamil Nadu i Sydindien og til Danmark. De efterlod hus, familie og venner og har idag kun minderne, det tamilske sprog og deres elskede madkundskaber, der er gået i arv fra generation til generation.

Mor Puspha laver autentisk indisk mad, der bygger på et fundament af passion og kærlighed til den kultur, hun er opvokset i. Nu har familien, der tæller både forældre, børn og svigerbørn, besluttet at forfølge en drøm om at etablere deres egen madbod, der har rødder i de gamle indiske opskrifter. Familien glæder sig til, at dele de indiske madoplevelser med alle, der har hang til indisk mad. 

Kom forbi InDish og lad dine smagsløg blive udfordret. 


– Her skabes minder

Posthuset er forvandlet til et madmekka, hvor vi samles om street food og nyder det i fællesskab. Her hylder vi hverdagskulturen, alle jer gæster og de lokale helte, der er med til at gøre Posthuset muligt. Det er her, vi mødes og skaber minder.