Lidt lækkert til kaffen

– Brød og kager

Vi byder på et lækkert udvalg af håndlavede petit fours, smukke kager, wienerbrød og andre lækkerier, som varierer alt efter sæson. Derudover har vi egen bagermester, som bager de lækreste friske surdejsbrød til jer hver dag. 

Alle vores kager og brød kan købes med hjem, men kan også nydes på Posthuset for eksempel i selskab med en friskbrygget espresso eller en varm café latte. 

 

 


Brød og kager

Ildsjælene fra Posthuset

Sandra, Kenneth, Sebastian og Bryan er madteamet fra Posthuset, og har tilsammen mere end 40 års erfaring i restaurationsbranchen. På Posthuset hjælper de hinanden med at drive egne madboder og producerer lækkerier til caféen.

Sandra Benberg er kok og går ikke af vejen for en ny udfordring. Det vil være Sandras smil, du oftest møder hos Greasy Burgers. Her stræber vi efter at kunne tilbyde byens bedste burger - uanset om det er den ikoniske cheeseburger eller en vegansk burger.

Kenneth Godthaab er kok og vores bagermester. Han har en forkærlighed for surdejsbrød. Kærligheden oprinder fra fascinationen af, at man med få midler, gode råvarer og simple teknikker kan skabe et produkt i særklasse. Det vil være Kenneth, du oftest møder hos Il Postino, hvor pizzaerne og pastaerne udspringer fra det klassiske italienske køkken med vores eget twist.

Bryan Francisco er kok og gastronomisk chef.


– Her skabes minder

Posthuset er forvandlet til et madmekka, hvor vi samles om street food og nyder det i fællesskab. Her hylder vi hverdagskulturen, alle jer gæster og de lokale helte, der er med til at gøre Posthuset muligt. Det er her, vi mødes og skaber minder.