Se hvad baren kan byde på

– Posthusets Bar

Baren – professionel!

Vores bar betjenes af et kompetent tjenerpersonale med sans for detaljen. Her kan du få alt fra den klassiske pilsner til en lækker specialøl fra Anarkist-linjen. Vi shaker frisklavede cocktails eller kan servere dem iskolde fra hanen i bedste Norhlund stil. Her er selvfølgelig mulighed for et godt glas vin eller bobler fra hele verden – eller måske vi kunne friste med en økologisk juice fra den lokale saftleverandør, Antons?

Vi er her til at guide dig i det rigtige drinksmatch til netop din udvalgte ret, og vi gør det selvfølgelig med et smil og en passion for vores fag.


Bag baren finder I Marc Rudolphsen og Signe Therkildsen, som begge er udlært tjenere. Vores barteam supplerer hianden perfekt og vil være behjælpelig på enhver måde. 

Marc er vores barchef og har store kompetencer indenfor især cocktails og vil til hver en tid kunne kreere netop din favorit. Marc vil desuden stå til rådighed for at fortælle om vores 20 specialøl, vores væld af vine samt kaffe. 

Signe er vores selskabschef og vil sørge for at tage godt imod jer, hvorvidt I ønsker blot at mødes i en gruppe eller afholde en fødselsdag, konfirmation, bryllup mv. Det er Signe I møder, hvis I har brug for en snak omkring menuer og drikkevarer hertil.

 


– Her skabes minder

Posthuset er forvandlet til et madmekka, hvor vi samles om street food og nyder det i fællesskab. Her hylder vi hverdagskulturen, alle jer gæster og de lokale helte, der er med til at gøre Posthuset muligt. Det er her, vi mødes og skaber minder.