Se hvad cafeen kan byde på

– Posthusets Café

Mere end bare kaffe

Hos os handler det mest om kaffe. Derfor er både kaffen og Lajmi Coffee Roasters nøje udvalgt for at give dig den bedste smagsoplevelse. For os er kaffen et håndværk og derfor har vores ansatte været på kaffekursus. Om du er til friskbrygget espresso, café latte eller en plain sort kaffe spiller ingen roller. Vi gør os umage, og din kaffe bliver brygget med kærlighed for produktet. 

Du kan nyde kaffen i de hyggelige opgivelser på Posthuset, eller du kan smutte forbi og tage en coffee to go.

Giv dig selv en velfortjent kaffepause.

 

Brød og kager 

Vi byder på et lækkert udvalg af håndlavede petit fours, smukke kager, wienerbrød og andre lækkerier, som varierer alt efter sæson. Derudover har vi egen bagermester, som bager de lækreste friske surdejsbrød til jer hver dag. 

Alle vores kager og brød kan købes med hjem, men kan også nydes på Posthuset for eksempel i selskab med en friskbrygget espresso eller en varm café latte. 

 – Her skabes minder

Posthuset er forvandlet til et madmekka, hvor vi samles om street food og nyder det i fællesskab. Her hylder vi hverdagskulturen, alle jer gæster og de lokale helte, der er med til at gøre Posthuset muligt. Det er her, vi mødes og skaber minder.