Vietnametisk Passion

– Saigon Kitchen

Duften af citrongræs, frisk koriander, fiskesovs, hvidløg, mynte og et hav af andre urter strømmer ud af den vietnamesiske restaurant Saigon Kitchen, og fører dig hele vejen til Vietnam. Her er sommerruller, indpakket i rispapir og med hjemmelavet hoisin sovs. Her er sprøde forårsruller med hakket svinekød og masser af grøntsager og chilisovs. Her er suppen Pho med risnudler og oksekød. Her er grillet svindkød med friske urter. Alt er lavet på vietnamesisk manér og er mad, du bare må smage.

 

Der tages forbehold for ændringer i menuen.
Har du allergier, så spørg i boden.


Saigon Kitchen

Long & Kim Nguyen

Ildsjælene fra Saigon Kitchen

Kim og Long er begge opvokset i Vietnam, men har mødt hinanden og stiftet familie i Danmark. Kim har med stor succes drevet egen vietnamesisk restaurant i Aarhus i 6 år, men parret forfølger nu drømmen om at starte en vietnamesisk restaurant op sammen i Horsens. Restauranten i Aarhus er derfor solgt, og parret er flyttet til Horsens.

Kim og Long er klar til at indtage Horsens og håber, at også horsensianer er klar til at smage autentisk og ægte street food fra Vietnam.

 


– Her skabes minder

Posthuset er forvandlet til et madmekka, hvor vi samles om street food og nyder det i fællesskab. Her hylder vi hverdagskulturen, alle jer gæster og de lokale helte, der er med til at gøre Posthuset muligt. Det er her, vi mødes og skaber minder.