Øl-og madoplevelse
17. December
17. DECEMBER KL. 19.00 – 21:00
Kom til en aften hvor øl og mad mødes i smuk symfoni!
Har du svært ved at vælge blandt vores 20 forskellige øl i baren? Vi tager dig på en lærerig tur gennem de mange sanseindtryk i vores streetfoodunivers, og giver dig et indblik i, hvordan man parrer den rigtige øl til maden.
På aftenen får I lov at smage 6 forskellige retter fra vores streetfood boder med tilhørende ølmatch, og der vil være rig mulighed for hyggeligt samvær, samt sparring med ølsommelieren.
Host: Ølsommelier Per Boye Jørgensen fra Theodor Schiøtz Brewing Company
Pris 249,-
6 serveringer med tilhørende ølmenu samt velkomstøl
Program:
19.00: Velkomstøl – processen bag ølbrygning
19.15: 3 forretter – 3 øl af tre omgange samt fortælling
20.00: 3 hovedretter – 3 øl af tre omgange samt fortælling
