OM POSTHUSET

Mobiltelefon med bestillingssystem

PRAKTISK INFO

Der er rig mulighed for parkering i parkeringshuset lige overfor Posthuset på Levysgade eller på Vitus Berings Plads.
Vi har gjort det nemt for dig. På Posthuset kan du med det samme sætte dig ved et bord og derfra bestille din mad. På bordet finder du et klistermærke med en QR kode. Hold din mobil henover, klik på linket og bodernes menuer vises. Vælg det mad, du har allermest lyst til at spise og gå til betalingsform. Når boden har maden klar, modtager du en sms.

Du er naturligvis også velkommen til at bestille ved at gå op til boden.

Der kan betales med kort i alle madboder og barer på Posthuset. Hvis du ønsker at betale med kontanter, kan du veksle disse til et “kreditkort” i den store bar i Street Food. Får du penge tilovers på kortet, så husk at gemme kortet til næste gang du besøger Posthuset, da pengene ikke kan veksles til kontanter.
Nej, det går ikke. Køb i stedet det lækre mad, du kan købe i madboderne. Så er du også med til støtte de selvstændige ildsjæle, der står bag boderne.
Ja, det kan du. Vi har et handicaptoilet og brede gange, hvis du kører i kørestol. Fra stueetagen hvor der er Street Food er der en elevator, der kører på 1. sal.
Vi kan godt lide hunde, men synes ikke de skal med på Posthuset. Førehunde og handicaphunde er selvfølgelig velkomne indenfor.
Har du været uheldig og glemt noget på Posthuset, er du velkommen til at henvende dig i baren for at høre, om det er blevet indleveret.
Vi har en Husfotograf på Posthuset. Materialet som kan være både billeder og videoer, bruger vi fx på de sociale medier, i trykt materiale og generelt i markedsføringen af Posthuset. Er du ikke til det, vil det være en meget stor hjælp for os, hvis du vil gøre fotografen opmærksom på det. Fotografen vil aldrig tage portrætfotos, med mindre det er aftalt. Det vil være stemningsbilleder, vi er interesseret i.