Praktisk info

Som gæst på Posthuset kan du have nogle praktiske spørgsmål, der trænger sig på.
Vi tænker, du kan få besvaret noget af dem nedenstående.

 

Hvor kan jeg parkere min bil?

Der er rig mulighed for parkering i parkeringshuset lige overfor Posthuset på Levysgade eller på Vitus Berings Plads.

Hvordan bestiller jeg mad på Posthuset?

Vi har gjort det nemt for dig. På Posthuset kan du med det samme sætte dig ved et bord og derfra bestille din mad. På bordet finder du et klistermærke med en QR kode. Hold din mobil henover, klik på linket og bodernes menuer vises. Vælg det mad, du har allermest lyst til at spise og gå til betalingsform. Når boden har maden klar, modtager du en sms.

Du er naturligvis også velkommen til at bestille ved at gå op til boden.

Tilbyder i Take Away?

Nej, vi har på nuværende tidspunkt ikke et Take Away set-up. Men der er naturligvis ingen der stopper dig på vej ud af døren. Spørg i den enkelte bod om de har et låg til retten. 

Hvordan betaler jeg på Posthuset?

Der kan betales med kort i alle madboder og barer på Posthuset. Hvis du ønsker at betale med kontanter, kan du veksle disse til et "kreditkort" i den store bar i Street Food. Får du penge tilovers på kortet, så husk at gemme kortet til næste gang du besøger Posthuset, da pengene ikke kan veksles til kontanter.

Kan jeg købe et gavekort til Posthuset?

Ja, det kan du. 

Kan jeg medbringe egen mad og drikke på Posthuset? 

Nej, det går ikke. Køb i stedet det lækre mad, du kan købe i madboderne. Så er du også med til støtte de selvstændige ildsjæle, der står bag boderne. 

Kan jeg booke bord på street food?

Grupper på over 20 personer, der ønsker at spise på Street Food har mulighed for på forhånd at booke et bord. Venligst læs mere under menupunktet "Book et bord".

Vi gør opmærksom på, at det ikke er muligt at reservere bord til mindre end 20 personer, da der er rig mulighed for selv at finde pladser til mindre grupper.

OBS. Vær opmærksom på gældende corona regler omkring forsamlingsloft.

Kan jeg som handicappet besøge Posthuset?

Ja, det kan du. Vi har et handicaptoilet og brede gange, hvis du kører i kørestol. Fra stueetagen hvor der er Street Food er der en elevator, der kører på 1. sal. 

Må jeg have min hund med på Posthuset?

Vi kan godt lide hunde, men synes ikke de skal med på Posthuset. Førehunde og handicaphunde er selvfølgelig velkomne indenfor.

Hvor finder jeg glemte sager?

Har du været uheldig og glemt noget på Posthuset, er du velkommen til at henvende dig i baren for at høre, om det er blevet indleveret.

Hvem er fotografen?

Vi har en Husfotograf på Posthuset. Materialet som kan være både billeder og videoer, bruger vi fx på de sociale medier, i trykt materiale og generelt i markedsføringen af Posthuset. Er du ikke til det, vil det være en meget stor hjælp for os, hvis du vil gøre fotografen opmærksom på det. Fotografen vil aldrig tage portrætfotos, med mindre det er aftalt. Det vil være stemningsbilleder, vi er interesseret i.