Project Description

TILBAGE TIL OVERSIGT

N-JOY THAI KITCHEN

KLASSISK THAILANDSK GADEKØKKEN

SE MENUKORT

FIND
POSTHUSET PÅ

Her finder du lækker Thai mad Horsens

Hvis du er på udkig efter lækker thaimad i Horsens, så bør du lægge vejen forbi Posthuset. Her finder du streetfoodboder, hvor du kan gå på opdagelse i alverdens forskellige køkkener, og her kan du også opleve thai mad Horsens, og opleve dette lands fantastiske køkken, som både er kendetegnet ved dets friskhed og brug af stærke krydderier.

Besøg Posthuset hvis du er på udkig efter thai restaurant Horsens

Hvis sulten melder sig efter Thaimad, så bør du besøge Posthuset i Horsens. Her finder du det thailandske køkken repræsenteret, og her kan du opleve de dette lækre køkkens fantastiske retter, serveret i hyggelige omgivelser. På Posthuset er du sikret en hyggelig og stemningsfuld aften, uanset om du kommer i forbindelse med et af vore mange events, eller for at spise et lækkert måltid i hyggelige omgivelser.

Hos n-joy thai kitchen får du smagen af Thailand

Her finder du thai mad Horsens, som smager af Thailand. Gør dig klar til et måltid, hvor du gør klogt i at holde dig tæt på dine drikkevare, for det thailandske køkken er kendetegnet ved sit rundhåndede brug af chili. Husk at gøre opmærksom på det, hvis du ønsker et mildere måltid.