VELKOMMEN TIL STREET FOOD

Læg vejen forbi det gamle posthus og gå på opdagelse i madboderne.
Her får du madoplevelser, der er lavet med kærlighed til autentisk mad fra store dele af verden. Uanset om du er til butter chicken, sprøde forårsruller, burgere eller en af de øvrige retter, vi tilbyder, bruger vi friske råvarer og serverer med et smil.

Street Food Horsens – når du vil have det hele.

Savner du at få mere af det hele? Så er det Posthusets Street Food Horsens, du skal besøge. Her kan du nemlig få alt hvad din mave, dine smagsløg og ikke mindst din nysgerrighed, ønsker.

Vi giver dig en spændende og anderledes madoplevelse med billige priser og den hyggeligste stemning.

Maden kokkeres i de forskellige madboder og du kan faktisk sidde ved bordet og bestille dine retter. Det bliver ikke meget nemmere at få det bedste af det hele. Du kan nemlig frit vælge ud fra de mange forskellige boder, der serverer forskellige retter fra hele verden. Retterne er ikke voldsomt store, så du kan i ét måltid smage på både Indien og Thailand eller måske endda flere.

Tag på oplevelse i den lækre mad og bliv klogere på andre landes køkkener.

Vi har f.eks.:

  • Mexicansk mad hos Taco Boy.
  • Indonesiske specialiteter hos Dinis.
  • Thairetter hos n-Joy Thai Kitchen.
  • Vietnamesiske retter fra Saigon.
  • Specialiteter fra mellemøsten hos Kardemums.
  • Velsmagende indisk mad hos InDISH.

Vi har selvfølgelig også en bar, Posthusets Bar, med et stort udvalg i vin og øl, både den lokale slags og den internationale slags.

Her kan du få alt hvad din tørst begærer: Bobler, lækre indbydende drinks, økologisk juice eller almindelige sodavand.

Barpersonalet hos Street Food Horsens guider dig gerne til den bedste drik til præcis din valgte ret.

Traditionel mad får du også her hos StreetFood Horsens

Er du ikke lige i dit mest opdagelseslystne humør kan du også få helt traditionel og kendt mad hos Street Food Horsens.

Der skal være noget for enhver appetit, så derfor kan du også få:

  • Burger og tilbehør hos Greasy Burger.
  • Fisk og skaldyr hos Haddocks & Friends.
  • Lækre pitabrød hos A Chef´s Pita.

Dette er også rigtigt smart, hvis du har kræsne børn med.

Er du lækkersulten eller ønsker du bare en dessert, så kan du få is, milkshakes, kager og alt hvad din søde tand befaler hos Sweets. Her findes udsøgte desserter fra England, Portugal og Amerika. Det mest spændende udvalg i den sukkersøde kategori.

Posthuset Café er også en mulighed – her kan du slappe af med en friskbrygget kaffe og kage på den gammeldags traditionelle måde.

Hvad gør Horsens Street Food så spændende?

Street Food er ikke et nyere fænomen. En pølsevogn er faktisk også Street Food.

Street Food er egentligt bare betegnelsen for mad på farten, gademad. Men det er ikke længere “bare” en ny betegnelse for fastfood. Det har udviklet sig til en spændende og lærerig kulinarisk oplevelse, som også pirrer nysgerrigheden.

Fastfood består ofte af masseproducerede fødevarer, som varmes op fra frossen tilstand ved kundens bestilling. Street Food benytter kun friske råvarer og retten kokkeres mere eller mindre fra bunden og med det samme.

Atmosfæren er uhøjtidelig, betjeningen hurtig og professionel, madoplevelserne lærerige og selvfølgelig lækre og mættende.

Det er netop hovedformålet med konceptet og vi gør vores bedste her hos Street Food Horsens, for at leve op til det og give dig de mest velsmagende kulinariske oplevelser fra hele verden.